Een jaar geleden gingen we van start met een nieuwe flitsende website. Eenvoud was het devies: een website die leek te bestaan uit slechts één pagina bood toch alle informatie die we als architectenbureau op internet wilden presenteren. Enkele maanden geleden bleek echter dat we deze website toch begonnen te ontgroeien: er kwam meer werk bij, er werd veel geblogd en er was geen ruimte voor het ontplooien van nieuwe (marketing)activiteiten.

Projecten zijn voortaan voorzien van een heldere ondertitel en samenvatting

In november 2010 zijn we begonnen aan het ontwerp van de nieuwe website. Het ontwerp is, hoewel misschien iets versoberd, grotendeels gelijk gebleven. Daar was namelijk ook niets mis mee. De presentatie van ons werk en de blog zijn echter wel flink aangepast; ingekorte teksten en meer feitelijke gegevens moeten het mogelijk gaan maken snel een beter beeld te krijgen van ons werk. Door het werk daarbij op te delen in categorieën is het voor bezoekers nu ook makkelijker om alleen voor hun relevant werk te bekijken.

De nieuwe blog: meer ruimte en mogelijkheden tot interactie

De blog is eindelijk verrijkt met een goede archieffunctie, een meer standaard navigatie, tags en de mogelijkheid om een bericht direct door te plaatsen op Facebook, Twitter of Hyves. Natuurlijk ontbreken op deze pagina’s ook onze meest recente eigen Tweets niet.

Over FOAM: nu met foto en CV's

Is dit alles? Nee, er is nog veel meer te zien. Wat dacht je van een PDF-tool om in één keer een selectie uit ons portfolio te downloaden, of eindelijk een échte foto en CV’s op de pagina over FOAM.

We wensen je veel plezier met het ontdekken van onze nieuwe website, en zijn zoals altijd erg benieuwd naar jullie ervaringen.