Met gepaste trots kunnen we meedelen dat we met onze inzending 1 Bedroom Hotel één van de winnaars van de Woensel West Wedstrijd zijn! Voor deze prijsvraag maakten we ruim drie maanden geleden een ontwerp voor een hotel met slechts één exclusieve slaapkamer in de wijk Woensel West in Eindhoven.

De prijsuitreiking van de prijsvraag werd in het hol van de leeuw gehouden, namelijk aan de Edisonstraat in Woensel West. Omdat er voor twee verschillende locaties ontwerpen gemaakt konden worden, maakte juryvoorzitter Jan Post twee winnaars bekend. Naast onze inzending 1 Bedroom Hotel - een ontwerp voor de locatie aan het Baekelandplein - viel ook X van X in de prijzen. Bij deze willen we hen ook van harte feliciteren.

Mede-organisator Trudo uit Eindhoven is voornemend om de ontwerpen te realiseren in samenwerking met de winnende architecten. Voor ons een spannend en interessant vervolgtraject waar we ongetwijfeld nog veel over zullen berichten. Natuurlijk is onze inzending voor de Woensel West Wedstrijd al wel opgenomen in ons portfolio. Benieuwd naar de beelden en het verhaal erachter? Neem dan snel een kijkje bij het project