In onze vorige blog vertelden we al over de eerste bewogen weken van het jaar met nieuwe opdrachten, contacten en promotiecampagnes. Ook lichtten we al voorzichtig een tipje van de sluier op over een nieuwe werkomgeving van FOAM op een bijzondere plek in Rotterdam. Sinds deze week is de spreekwoordelijke kogel door de kerk en is het officieel: vanaf 1 maart aanstaande bevindt de FOAM headquarters zich in de Creative Factory in Rotterdam.

De Creative Factory; het nieuwe onderkomen van FOAM

Op deze unieke locatie aan het water is een voormalige graansilo in 2008 omgedoopt tot creatief bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw biedt momenteel al plaats aan ruim 70 creatieve bedrijven en is met de ontwikkelingen van Rotterdam op de achtergrond een inspirerende omgeving om te werken, mensen te ontvangen én te leren kennen.

Het logo van FOAM in de nieuwe ruimte
De ruimte die we vanaf maart betrekken ligt op de derde verdieping en is ongeveer 35 m2 groot; meer dan ruim genoeg voor drie werkplekken. We zouden geen architecten zijn als we niet direct een idee hadden over de inrichting van de ruimte en er ontstond dan ook meteen een plan voor de 'FOAM-uitstraling'.

Benieuwd naar het resultaat? Kom vanaf maart gerust eens langs voor een kop koffie en een blik in de wereld van FOAM.