Vandaag wordt voor de tweede keer de Tilburg University Cantus georganiseerd. Sinds eind vorig jaar is FOAM betrokken bij de organisatie van dit grote evenement in Tilburg: we leverden tot nu toe het logo, de huisstijl, website, tickets, posters, codex (boek met liedjes), spandoeken, vlaggen, banners en automatiseerden daarnaast ook het hele bestelproces. Meer over de TUC kun je lezen op www.tilburguniversitycantus.nl.

Het logo van de TUC staat symbool voor de sfeer op het evenement.

 

Drukwerk voor de TUC: van briefpapier tot tickets.

Misschien niet echt werk voor een architectenbureau, zo lijkt het op het eerste gezicht. Niets is minder waar: Met een totale hoogte van ruim 10 meter en een breedte van zo’n 14 meter is het podium een stuk groter dan de gevel van het gemiddelde huis: Voor een architect een leuke opgave om zich eens goed op stuk te bijten. Behalve de banners op het podium ontwierpen we ook de bekleding van de bars en de entree.

De banners rondom het podium

Natuurlijk zullen wij zelf ook bij de TUC aanwezig zijn; niet meer als student, maar wel als gast en twee van ons als cameraman. Lees je deze post en ben je ook bij de TUC aanwezig (geweest), dan zouden we het leuk vinden als je (hier of daar) nog even laat weten wat je van de hele entourage vond.

Beeldmateriaal staat centraal op de website van de TUC

Binnenkort laten we op deze plek zien of de ontwerpen die we gemaakt hebben zich ook op ware grootte hebben bewezen. Nu is het tijd om ons voor te bereiden op ons werk van vanavond als cameraman.

FOAM als cameraman?